ببر ها
صفحه اول

درباره ی ببر

ببر ها بزرگترین گونه از گربه سانان هستند ، خیلی ها بر این باور هستند که شیر ها بزرگترین گونه هستند ولی این ببر ها هستند که هم بزرگتر هستند هم بسیار نیرومند تر

درباره ی ببر
وزن یک ببر میتواند بیش از 300 کیلو گرم برسد
عمر ببر ها تا 25 سال میرسد
دندان نیش ببر بسیار معروف است و طول آن تا 9 سانت هم میرسد
ببر ها گوشت خوار هستند و شکار میکنند
سرعت دویدن ببر ها به بیش از 60 کیلو متر در ساعت میرسد
بدن ببر ها پوشیده از مو است
ببر ها روی بدنشان دارای راه راه هایی هستند که مثل اثر انگشت انسان ها که متفاوت است راه راه های ببر ها هم متفاوت است
جالب است که این راه راه ها فقط روی موی بدن ببر نیست و اگر مو های ببر تراشیده شود ، طرح این راه راه ها روی پوست بدنش نیز هست
ببر بلند ترین دندان نیش را در بین گوشت خواران دارد
ببر ها شکار میکنند آنها فقط گوشت میخورند و به دنبال پستان داران علف خوار سنگین وزن مثل بوفالو و گوزن هستند
ببر گرسنه هر چیزی را از جمله میمون و خرگوش را هم شکار میکند و میخورد ببر اگر به انسان هم برسد انسان را هم شکار میکند و میخورد
البته شکار انسان ها توسط ببر بیشتر در مواقع پیری و از کار افتادگی ببر ها صورت میگیرد
ببر ها هفته ای یک بار به شکار میروند و برای یک هفته غذا میخورند
صدای نعره ی ببر بسیار معروف است به طوری که بیشتر صدا هایی که برای بیشتر گربه سانان مخصوصا شیر ها در فیلم ها استفاده میشود در واقع غرش ببر است
زیرا نعره ی ببر ها بسیار ترسناک تر ، قوی تر و محکم تر از شیر هاست ، نعره ی شیر ها هیچ شباهتی به ببر ندارد
متاسفانه جمعیت ببر ها در جهان رو به کاهش است و الان تنها حدود 4000 ببر در حیات وحش وجود دارد دلیل اصلی این کاهش جمعیت هم تخریب محل زندگی و شکارگاه ببر هاست
ببر ها از گرما متنفر هستند و باید خنک شوند وگرنه میمیرند ، از این رو زیستگاه ببر ها باید کنار آب ها و رودخانه ها باشد ولی بسیاری از این مناطق چه در ایران چه در جاهای دیگر
تبدیل به مناطق کشاورزی شده است و ببر ها را مجبور به ترک کرده است